Lepsze Życie :)
|
08-21-2012, 09:00 AM
|
|||
|
|||
RE: Lepsze Życie :)
(08-20-2012 04:45 PM)Lady-Sleepy Wrote: Po narkozie nie możesz jeść ani pić, a masz straszliwie sucho w ustach. Lekarze Ci tak powiedzieli? Przed narkozą owszem nie wolno nic tknąć. Po narkozie jesz i pijesz co Ci się podoba. Ja np pół godziny po wybudzeniu się już szamałam zupę, ok. 5h później na kolację jadłam biszkopty maczane w herbacie, po czym mój żołądek poinformował mnie, że nie odpowiadają mu te biszkopty i je zwrócił, to zależy od organizmu, ale po narkozie możesz jeść, nie koniecznie Ci się to przyjmie, ale jedzenie nie jest zabronione ![]() Też bym sobie chętnie nos poprawiła, ale tylko dlatego że mi się nie podoba, skierowania nie dostanę, a płacić też nie chcę, poza tym boję się że będę wyglądać jak Michael Jackson. Trzeba przeżyć, dobrze, że sobie chociaż szczękę poprawiłam ![]() A żeby nie zbaczać z tematu to udzielę się tu po raz pierwszy, jestem co prawda pesymistką więc raczej nie wynajduję miłych rzeczy ale spróbuję: 1. Upiłam się wczoraj, ale utwierdziłam się także w przekonaniu, że po sporej dawce alkoholu nadal myślę trzeźwo i jestem świadoma każdego wypowiedzianego przeze mnie słowa, mimo gadanych głupot i kiwania się na różne strony ![]() 2. Prometeusz to fajny film, podobał mi się. 3.Jadę do brata ciotecznego na wieś, nie chce mi się trochę, ale mu obiecałam więc słowa dotrzymam
Linkin Park 4.07.2011 London 30 Seconds to Mars 8.11.2011 Łódź Linkin Park 9.06.2012 Warszawa Lana Del Rey 2.06.2013 Warszawa Nickelback 2.11.2013 Warszawa |
|||
|
08-21-2012, 03:02 PM
(This post was last modified: 08-21-2012 03:20 PM by Lady-Sleepy.)
|
|||
|
|||
(08-20-2012 09:26 PM)Luspa Wrote: WooooooooooW (08-20-2012 09:43 PM)oewelia Wrote: Od tej pory będę szczególnie uważać żeby nosa nie złamać Hahahahahahaha uważajcie na swoje nosy, to fakt ej, ale nie zrozumiałyście tak jak chciałam! Ja Wam tu historię o odwadze pokonywaniu własnych barier psychicznych spełnianiu przez to "marzeń", odzyskiwaniu poczucia własnej wartości i w ogóle..... Poza tym moja historia to historia osoby, która się nie zna w ogóle na świecie szpitalnym, co gdzie załatwić i co czym się je.... Na szczęście szpital był ok, ludzie życzliwi, każdy odpowiadał jak się zapytało i ogólnie pomagali i byli mili. A to jak paskudnie wygląda administracja, sprawy papierkowe itd. to już nie wiem czyja wina... Grunt, że ludzie byli w porządku ja wspominam mile ten 5-dniowy pobyt sorry za tą szczegółowość z tym moczem, ale naprawdę się zestresowałam, że przez takie coś, że wyniki nie były wystarczająco jasne, że to nie infekcja, mogli mnie nie przyjąć i to by było zrozumiałe. Ale fajnie, że poszli mi na rękę, zrobili mi te badania i przyjęli w terminie- naprawdę chwalę Collegium Medicum UJ! Personel (w tym panie sprzątające) naprawdę ok., miło, czysto i schludnie ![]() No, ale Ty miałaś czym oddychać, a ja gdybym zaczęła wymiotować to nie miałam nosa, żeby złapać powietrze. Tak sobie przynajmniej to tłumaczę, ja nie mogłam jeść, zresztą nie chciałam. Pić mi się bardzo chciało, z tą wodą to nie rozumiem czemu nie. Mogłam tylko zwilżać usta. Operacja była rano, trwała krótko, chyba 10 minut, potem spałam, nie wiem do której, na obiad o 13.30 chyba była już przytomna, no i zjadłam dopiero kolację ok. 18.00. Ufam lekarzom poza tym ich tam jest dużo, w porannym obchodzie całe stadko chadzało ![]() Ty nie jesteś zdeformowana, uspokój się, nic nie poprawiaj zresztą ja nie widzę co TY byś mogła poprawiać. A Michael na niektórych zdjęciach wygląda całkiem ładnie, tak btw ![]() Fajnie, że się wypowiedziałaś w końcu tu, właśnie dla pesymistów to jest wyzwanie ![]() Ale czad, dla mnie to zabawne jak ktoś mówi "siostra/brat cioteczna/y" u mnie nikt tego nie używa... Miłego pobytu! ![]() ( i szacun, że na kacu się tu pokazałaś )
"Nie możesz być gwiazdą na niebie, bądź lampą w domu" ;)
|
|||
|
08-21-2012, 04:01 PM
|
|||
|
|||
(08-21-2012 03:02 PM)Lady-Sleepy Wrote: A Michael na niektórych zdjęciach wygląda całkiem ładnie, tak btw Na wielu zdjęciach, powiedziałabym że na większości wygląda BARDZO ładnie, trzeba tylko wiedziec co oglądać. ![]() |
|||
|
08-23-2012, 11:01 AM
|
|||
|
|||
(08-21-2012 04:01 PM)Luspa Wrote: trzeba tylko wiedziec co oglądać. ale jak? nieraz dla przyjemności chcę sobie popatrzeć na twarz Padda i znajduję zdjęcia, na których paskudnie wyszedł, przecież każdemu się zdarza. Spodziewałam się, że Ty lub Ewelka napiszecie coś o urodzie Michaela w sumie to zastanawiające... może gdybym Paddy'ego nie lubiła wcale wydawałby mi się brzydki...? moim Przyjaciołom wydaje się co najwyżej ładny lub przeciętny. Większość fanek uważa go za bóstwo, które dostało człowiecze wdzianko.Ale offtop, haha ![]() 1. Wczorajsza burza złapała B. więc trochę dłużej u nas został ![]() 2. Dzieciaczki moich Sióstr czasem potrafią mnie tak bardzo rozczulić, gdy się wtulają ![]() 3. Gdy ostatnio byłyśmy u B. zrobił kanapkę specjalnie dla mnie, haha, zapomniałam o tym wspomnieć 4. Mam odmalowane pokoje, jest świeżo i miło 5. Wycieczka się planowo przedłuża to będzie chyba najwspanialsze co mnie w życiu spotkało jak na razie6. Włosy mi się kręcą tak jakoś bajkowo a i tak zetnę, żeby się końcówek pozbyć, ech.7. Może mam schiza, ale B. czasem patrzy jakbym mu się wydawała ładna. Zapewne schiz, ale uczucie miłe. A na szczęście prawdy się nie dowiem, hehe. 8. Mam teraz trochę czasu dla siebie. 9. W końcu forum jest bardziej aktywne!
"Nie możesz być gwiazdą na niebie, bądź lampą w domu" ;)
|
|||
|
08-23-2012, 04:01 PM
|
|||
|
|||
|
1.Oficjalnie rozpoczynam dlugi weekend i swoja barcelonska przygode!
2.Pelna gotowosc wylot 7ma rano ![]() 3. W sobote dolatuje Brat, wiec bedzie podwojnie cudownie. 4. Za to juz w przyszly czawartek ucaluje polska ziemie i wybawie sie na wiejskim weselu. 5.Rozpoczynam 6sty tydzien dzisiaj. (od razu mowie, ze nie ciazy)
![]() If you could hear me, I would say that our finger prints don't fade from the lives we've touched. |
|||
|
08-23-2012, 10:06 PM
|
|||
|
|||
(08-23-2012 11:01 AM)Lady-Sleepy Wrote: Oglądać zdjęcia na forach, a nie na kozaczkach i pudelkach Oni Michaela skreślili już dawno temu ![]() Skoro tak Michaelowo to .. 1. Już w sobotę MJowisko z Ewelką
![]() |
|||
|
09-09-2012, 06:32 PM
|
|||
|
|||
|
1. W końcu wróciłam do swojego naturalnego koloru włosów.
2. Jestem chyba trochę pomocna dla Sióstr ostatnio. 3. Mam taką osobowość, że przydałby się jakiś fajtłapa,żeby się dowartościować przy mnie. Tyle okazji,żeby mnie ratować z opresji, że zmężniałby sto razy w ciągu tygodnia. 4. Rozmowa z najbliższą osobą w ciemnym autobusie dodała mi otuchy. 5. Miłe słowo od dalszej znajomej. 6. Zdobyłam najwyższy szczyt w moim życiu- Starorobociański Wierch. "Nie możesz być gwiazdą na niebie, bądź lampą w domu" ;)
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

![[-]](images/lu/collapse.gif)

SZACUN
uważajcie na swoje nosy, to fakt
pokonywaniu własnych barier psychicznych
spełnianiu przez to "marzeń", odzyskiwaniu poczucia własnej wartości
ja wspominam mile ten 5-dniowy pobyt
poza tym ich tam jest dużo, w porannym obchodzie całe stadko chadzało 

)

![[Image: acihj.jpg]](http://i50.tinypic.com/acihj.jpg)
ale jak?
moim Przyjaciołom wydaje się co najwyżej ładny lub przeciętny. Większość fanek uważa go za bóstwo, które dostało człowiecze wdzianko.
to będzie chyba najwspanialsze co mnie w życiu spotkało jak na razie
![[Image: chantat.jpg]](http://i305.photobucket.com/albums/nn216/feeltherain_album/chantat.jpg)