Post Reply 
Rate Thread
09-09-2008, 05:41 PM
Post: #61
RE: bla bla
@marko:
na izvenparlamentarne stranke, ki se potegujejo za položaj v parlamentu gledam optimistično, upam, da bo kateri tudi kaj uspelo
kak pa ti gledaš nanje?
jaz mislim, da malo spremembe nikoli ne mora škodovati, hkrati pa prav pri trenutni slo. politični situaciji verjamem, da bi moralo priti do večjih sprememb.

--
pa glede volitev, kdo spremlja ameriške volitve? mccain-obama? in en velik LOOOOOOL z imenom shrah palin... fearshock
kaj mislite, koga bi volili, ....?
jaz kar zelo spremljam govore, kampanijo, interese, .... (oz kolikor mam poleti tko časa) in mislim, da gre za pomembne volitve, ker ima amerika (na žalost) toliko veliko vpliva na dogajanja v svetu.
moj glas bi šel obami.

--

@katarina: upam, da se bo debata razvila, da boš mela kaj za spremljat Wink
kar se tiče tvojega vprašanja-- reklame, pikniki, koncerti ne vplivajo name,, pravzaprav niti vem ne zanje in ne spremljam tolk te plati,, nekak sem si mnenje ustvarila tekom zadnjih let ko spemljam politiko-- glede na konkretne situacije zadnjega časa in kaj so določeni politiki o tem povedali, predlagali, ukrepali...
Quote this message in a reply
09-09-2008, 09:58 PM (This post was last modified: 09-09-2008 10:05 PM by Jammy.)
Post: #62
RE: bla bla
tudi mene reklame, koncerti ne zanimajo.. oziroma mi je prav zoprno! je pa dejstvo, da imajo vpliv na volilce, ali + ali - . kar pa spet ni nujno slabo. moje politično prepričanje je dokaj trdno izoblikovano, in tudi vem koga bom volil in zakaj. kolebam med dvema, trenutno 40-60, bistvenih razlik med strankama in njunem načinu dela ni. odločit se bo vsekakor treba, če ne drugače pa na lepe oči ... Roflmao

soočenje vseh 6 neparlamentarnih strank na nacionalki je potekalo v živo prejšnji teden istočasno, ko so parlamentarci razpravljali na pop tv o problemu patrie thinker (kar se mi ne zdi pošteno). kolikor sem seznanjen z njihovimi programi, nanje gledam prav tako z optimizmom, bi pa rad rad videl soočenje obeh pozicij, tako parl. kot neparl.

I got that boom boom
Visit this user's website Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
09-16-2008, 02:11 PM (This post was last modified: 09-16-2008 02:46 PM by Jammy.)
Post: #63
RE: bla bla
Se opravičujem za dvojni post. Rad bi izkoristil še zadnjih nekaj dni pred predvolilnim molkom in vas vse pozivam, da se volitev udeležite! glede na to, da se samo midva z ano pogovarjava, vseeno upam, da še to ne pomeni, da boste ostali volitve izpustili. sicer pa imate tudi to pravico. no jaz sem odločen in to dokončno. se pravi 40-60 je zdaj okroglih 100 na eno stran.

za vse, ki pa nimate pojma, ker ali niste imeli časa ali vas pa politika niti malo ne zanima, pa rešite ta test, ki vam razkrije, kateri nazori so vam bližji (čeprav.... zanimivo, da test ne omenja desusa. kot drugo, jaz sem rešil za hec, med top dva z minimalno razliko mi je določilo skrajno levo in skrajno desno stranko, do absurda smešno v glavnem :badlySmile

torej, pejta volit! ker prihodnost je ženskega spola. Big Grin baje ...

KLIK


@ana obama Wink

I got that boom boom
Visit this user's website Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
09-20-2008, 08:32 AM
Post: #64
RE: bla bla
hej, se bom še jaz vklopla v to debato čeprav bo zgledalo da kršim predvolilni molk, pa mi je navsezadnje malo mar za to (bi ga upoštevala če bi se tudi ostalih načel v naši državi držali dosledno, pa se vprašam če je le golo naključje da se ravno ti o katerih teče največ besed v današnjih dneh po končanem bum-u ne odločijo izpolnjevati svojih t.i. verjemite-v-spremembe obljub, ali je vse skupaj postal že en velik šmorn, navada, skor tradicija?)


čist iskreno, te predvolilne mrzlice mi postajajo čist odveč, vred z vsemi soočanji in nesrečnimi obljubami, kakor tudi s kupom reklamnih plakatov po celi državi, ki me vedno znova spravijo v smeh (nažalost). pa da ne bo zgledalo da samo pljuvam... hočem povedat da bi šla z največjim veseljem volit stranko/poslanca, ki bi v današnji materialno-ego-kapitalno-sebično naravnani družbi začel končno govoriti o spremembah na področjih, kjer je trpljenje postalo običajno, kjer so skrajne oblike mučenj že dosegle svoj mejni rob, ki se vztrajno premika naprej naprej.

ko se bo začelo delat v smeri pomoči slabotnejšim, tistim, ki so danes tretirani hudo ničevo in še huje, takrat se bom tudi jaz z veseljem udeležila volitev in izbirala med kandidati. zdaj pa pravzprav nevem komu naj zaupam ker se šale ponavljajo, šaljivci pa so tako ali tako vedno isti. se je tudi pred 4 leti obljubljalo o ˝globalnih˝ premikih na marsikaterih področjih, skuhalo se je pa čist nekaj drugega.


ko bojo začeli govoriti o mučenju živali, o tem kako mačkam režejo repe, iztikajo oči, uporabljajo za poskuse v lab. a se hkrati zavedajo da je prenos podatkov na človeka nemogoč, ko ne bo dovoljeno pse zavezovati na drevesa in jih tolčti dokler ne izdahnejo, ko ti ne bojo uporabljeni kot figura na kateri se testira kozmetični izdelek, ko se bo farma podjetjem spustil pohlep in bojo odprli vrata da vidimo vse grozote ki jih naredijo v svojih prostorih na miših, zajcih, podganah, mačkah, psih, konjih, itd., ko konji ne bojo trpeli v svojih boksah, ko bojo lovci ki ustrelijo lastniškega psa 5m vstran od lastnika kaznovani za sedenje, in ko se končno ugotovilo da so razmere v katerih bivajo krave, pujski, konji, ovce, koze, itd. v klavnicah skrajna oblika zlonamernega povzročanja trpljenja (čeprav je že sam namen klavnic.....), ko bojo prepovedani cirkusi z živalmi, razni agility-ji, predstave mačk, psov, ptičev, itd. ki so samo en dokaz več kako se je popačil človek, ki naj bi bil na višji stopnji razumevanja na pram ostalim in da tak človek sedaj odloča o ˝premikih˝, da pa je juhco ki si jo je sam skuhal pa mu na misel ne pride, da bi delal na tem da sebe spremeni in izboljša, ne, raje si nabavi orožje in vlaga kapital v posle, ki so polni enga balasta... ne samo za živali, tudi ko se bo začelo dosledno pomagat brezdomnim, zlorabljenim, mučenim otrokom, itd., itd., ko se bo nehalo subvencionirat masovne industrije živali, ko bo tem bitjem dodeljeno vsaj delček pravice ki si jo zaslužijo, in ko bojo kandidati pokazali sočutje do trpečih ljudi in živalih, takrat pa res grem.p.s. ni bil napad na nobenega od zgornjih postov, le razmišljanje.
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
06-05-2009, 02:09 PM (This post was last modified: 06-05-2009 02:10 PM by vanny.)
Post: #65
RE: bla bla
SORRY TO CAME HERE...BUT NOONE ANSWER ME IN OTHER SECTION:

i try to find if are a section about this but i didnt found, so i will write here, but if there´s tell me and change it

I need help...
my mum and I made collection of Euro Coins, and miss some, special of new countries as Eslovenian, Cipre...
and have a collection of 2euros coins that have in all countries
of Rome Trate ( that have all country) as the Monetary UE....

anyone who can talk about it and/or help me ??

HELP ME
Visit this user's website Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
09-24-2009, 03:56 PM
Post: #66
RE: bla bla
kaj je ljudje, a še živite ?? Big Grin

I got that boom boom
Visit this user's website Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
05-10-2015, 08:32 PM
Post: #67
RE: bla bla
Hej folk! hallo Kje ste kaj? thinker Čeprav vem, da ste več ali manj vsi, bolj aktivni v ostalih forumih (jezikih), ampak tale SLO forum kar zamira počasi.. shock še posebej, odkar Angelo več nima koncertov pri nas Nixweiss Nixweiss

** 11.12.2014 ~ Angelo Kelly **
** 09.05.2015 ~ Angelo Kelly **
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
05-11-2015, 02:50 PM
Post: #68
RE: bla bla
sanna, se strinjam s tabo, nevem, kje so vsi slovenski kelly fani thinkerNixweiss

Edit by Corry: signature removed: To big!

SIGNATURES
You are allowed to use images in your signature, but the images must not be bigger than 500 pixel width and 120 pixel height.
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | kellystart.com | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication