Dzial kulinarny
03-06-2008, 03:36 PM
|
|||
|
|||
![]()
dobra daje temat co byl juz kiedys na ikf starym,kazdy pamieta nasza dyskusje na temat bigosu...
![]() ![]() ![]() i'm cynical..black..sheep;) |
|||
03-06-2008, 03:42 PM
|
|||
|
|||
RE: Dzial kulinarny
skoro dział o jedzeniu to ja ide coś przekąsić bo zgłodniałam
|
|||
03-06-2008, 03:45 PM
|
|||
|
|||
czajka Wrote:skoro dział o jedzeniu to ja ide coś przekąsić bo zgłodniałam hm tez j estem glodna poratujcie jakims szybkim przepisem ,cos co by wrzucic do mikrofali ![]() i'm cynical..black..sheep;) |
|||
03-06-2008, 04:20 PM
(This post was last modified: 03-06-2008 04:21 PM by Sindi.)
|
|||
|
|||
czajka Wrote:skoro dział o jedzeniu to ja ide coś przekąsić bo zgłodniałam I na tego typu postach ma się opierać "Dział kulinarny" właśnie? Świetnie ![]() ![]() |
|||
03-06-2008, 04:21 PM
|
|||
|
|||
właśnie wcinam lekka zupke z makaronem i gotowanym filetem z kurczaka, dzięki mamo za jedzonko
![]() |
|||
03-06-2008, 04:31 PM
|
|||
|
|||
czajka Wrote:właśnie wcinam lekka zupke z makaronem i gotowanym filetem z kurczaka, dzięki mamo za jedzonko hm od czegos trzeba zaczac sandra.. hm agata dobre jedzonko ja jadlam chleb zpasta rybna z makreli.. @sandra masz ten przepis na kokosanki jeszcze? i'm cynical..black..sheep;) |
|||
03-06-2008, 04:33 PM
|
|||
|
|||
Dzial kulinarny? chyba raczej powinnyscie nazwac temat " co jesz w tej chwili"
![]() ![]() I know that I was born and I know that I'll die. The in between is mine. I am mine. |
|||
03-06-2008, 04:37 PM
|
|||
|
|||
marii Wrote:Dzial kulinarny? chyba raczej powinnyscie nazwac temat " co jesz w tej chwili" hm no tez dobre ale mi zalezy na czym innym. i'm cynical..black..sheep;) |
|||
03-06-2008, 05:00 PM
|
|||
|
|||
thebiggestjohnnyfan Wrote:@sandra masz ten przepis na kokosanki jeszcze? Owszem ![]() ![]() |
|||
03-06-2008, 05:14 PM
|
|||
|
|||
mozesz podac tutaj?
i'm cynical..black..sheep;) |
|||
03-06-2008, 05:46 PM
|
|||
|
|||
ma tutaj się znaleźć coś sensownego inaczej zamykam temat, który jak do tej pory jest bezsensu, jak słusznie @marii zauważyła, temat co wpierniczasz w tej chwili jest założony na ogólnym--zapraszam tam
![]() |
|||
03-06-2008, 05:47 PM
|
|||
|
|||
Jesli ktos jest glodny i ma ochote szybko cos przekasic to polecam nalesniki na ostro. Wystarczy usmazyc standardowe cienkie nalesniki bez cukru, posmarowac je sosem napoli knorra albo koncentratem pomidorowym, dodac troche pokrojonej drobno wedliny (najlepiej salami), zetrzec troche sera i posypac oregano i zawinac albo zrobic taki trojkat. Mozna dodac troche pokrojonej papryki. wszystko znowu posypujemy serem i oregano i do piekarnika na chwile. Pychota!! Calosc robi sie 10-15 minut i nie wymaga wielkich zdolnosci kulinarnych
![]() "Why am I so, so so crazy? I think that I'm just an artist. Being crazy is a lonely road but I've got only one life to live" /Barby Kelly" Somewhere down the line I'm sure we'll meet again mum... [*] |
|||
03-06-2008, 05:50 PM
|
|||
|
|||
@Madzia ale mi narobiłaś apetytu normalnie, ale po tym piekarniku to on nie będzie przesuszony z deka
![]() ![]() |
|||
03-06-2008, 05:51 PM
|
|||
|
|||
Kika Wrote:ma tutaj się znaleźć coś sensownego inaczej zamykam temat, który jak do tej pory jest bezsensu, jak słusznie @marii zauważyła, temat co wpierniczasz w tej chwili jest założony na ogólnym--zapraszam tam tak jest kika. przepis wam dam na pyszna salatke okolo 1/2 poledwiczek z kurczaka plus przyprawa gyros salata lodowa 4jajka puszka fasoli czerwonej puszka kukurydzy puszka groszku majonez ketchup ogorki konserwowe miesko usmazyc z gyrosem, potem jaka na twardo 1 warstwa mieso potem wedlug uznania i nie mieszac warstw na sam wierzch majonez i ketchup i'm cynical..black..sheep;) |
|||
03-06-2008, 06:14 PM
|
|||
|
|||
thebiggestjohnnyfan Wrote:mozesz podac tutaj? Mogę, ale nie w tej chwili, bo muszę go znaleźć ![]() ![]() |
|||
03-06-2008, 06:15 PM
|
|||
|
|||
Kika- do piekarnika wsadzasz to tylko na chwilke wiec sie nie przesuszy, mozesz tez uzyc mikrofalowki. Ja to danie przyrzadzam z resztek z lodowki, wiec za kazdym razem smakuje troche inaczej
![]() Johnnyfan- ciekawy przepis ale nie lubie kukurydzy i fasoli ![]() "Why am I so, so so crazy? I think that I'm just an artist. Being crazy is a lonely road but I've got only one life to live" /Barby Kelly" Somewhere down the line I'm sure we'll meet again mum... [*] |
|||
03-06-2008, 06:20 PM
(This post was last modified: 03-06-2008 06:22 PM by Kika.)
|
|||
|
|||
Autumn rain Wrote:Johnnyfan- ciekawy przepis ale nie lubie kukurydzy i fasoli hm mozna zmodyfikowac wedlug uznania ,ale salatka pyszna i'm cynical..black..sheep;) |
|||
03-06-2008, 07:09 PM
|
|||
|
|||
Autumn rain Wrote:Johnnyfan- ciekawy przepis ale nie lubie kukurydzy i fasoli A ja uwielbiam ![]() ![]() W ogóle ja kocham wszelkie sałatki, więc skoro mamy już temat, to liczę na parę przepisów @dziewczynki ![]() ![]() ![]() |
|||
03-06-2008, 07:17 PM
|
|||
|
|||
@johnnyfan- nie watpie
![]() Polecam taka salatke: gotujemy kuskus na sypko, dodajac do niego kostke rosolowa. kroimy pomidory, ogorki i cebulke w drobna kostke i mieszamy z kuskusem. i tyle ![]() Mniam! "Why am I so, so so crazy? I think that I'm just an artist. Being crazy is a lonely road but I've got only one life to live" /Barby Kelly" Somewhere down the line I'm sure we'll meet again mum... [*] |
|||
03-07-2008, 11:26 AM
|
|||
|
|||
Autumn rain Wrote:@johnnyfan- nie watpie hm czytam i mysle ze bedzie trzeba zrobic taka salatke.. moja ulubiona pomidor ogorek zielony,konserwowy ser zolty szynka pokroic wymieszac i gotowei posypac szczypiorem nie solic,bo sol juz w szynce jest.. i'm cynical..black..sheep;) |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)