Film
03-14-2008, 05:13 PM
|
|||
|
|||
RE: Film
Przypomniałam sobie tytuł tego filmu z judem i Kate "Rozstania i powroty". Bardzo dobry. Polecam
Uwielbiam wprost filmy muzyczne, tańczące, śpiewajace. "Dirty Dancing" i "Grease" to podstawa. Podobnie "Save the last dance" (ale chyba głównie przez moje uwielbienie dla Julii Stiles ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() If you could hear me, I would say that our finger prints don't fade from the lives we've touched. |
|||
03-14-2008, 08:05 PM
(This post was last modified: 03-14-2008 08:09 PM by gosia_t.)
|
|||
|
|||
Izabelka17 Wrote:"The Proof" ostatnio oglądałam....taka trochę podróbka 'Pięknego Umysłu' ale też fajne. Choć wydaje mi się, że oglądając "Piękny Umysł' byłam bardziej zakręcona i nie wiedziałam co jest prawdą a co nie ![]() A Cate Blanchett nie grała w 'Rozstania i powroty' http://rozstania.i.powroty.filmweb.pl/ Ale potwierdzam, film fajniutki ![]() Z Jude'm uwielbiam tez 'Holiday' z Kate Winslet i Cameron Diaz (Cameron średnio lubię, ale tu nawet mnie nie denerwowala ![]() 'Billy Elliot' tez mi się strasznie podobał. Jeśli chodzi o akcent, to to nie jest jakiś tam podwórkowy czy niewystudiowany, tylko jest to szkocki akcent. A Hugh mówi z akcentem RP (czyli taki wyższych klas, coś jak monarchia) Sorry za ta dygresję - zboczenie zawodowe ![]() Jeśli chodzi o filmy o tańcu, ostatnio oglądałam 'Światła sceny' - fabuła średnia, ale fajnie tańczą. Zwłaszcza na końcu : ![]() |
|||
03-14-2008, 08:26 PM
|
|||
|
|||
gosia_t Wrote:A Cate Blanchett nie grała w 'Rozstania i powroty' http://rozstania.i.powroty.filmweb.pl/ no dzieki! bo juz myslałam , ze cos mnie trafi ![]() ![]() If you could hear me, I would say that our finger prints don't fade from the lives we've touched. |
|||
03-15-2008, 06:23 PM
|
|||
|
|||
billy elliot piekny film..
coyote ugly fajna sciezka dzwiekowa... i'm cynical..black..sheep;) |
|||
03-15-2008, 07:28 PM
|
|||
|
|||
gosia_t Wrote:'Billy Elliot' tez mi się strasznie podobał. Jeśli chodzi o akcent, to to nie jest jakiś tam podwórkowy czy niewystudiowany, tylko jest to szkocki akcent. A Hugh mówi z akcentem RP (czyli taki wyższych klas, coś jak monarchia) Sorry za ta dygresję - zboczenie zawodowe Kocham "Billy Elliot"! ![]() ![]() ![]() Gosia- wiem o czym mowisz z tym zboczeniem zawodowym, tez tak mam ![]() Podobny klimat do tego filmu na "Prawo Ojca". Szczerze polecam! "Why am I so, so so crazy? I think that I'm just an artist. Being crazy is a lonely road but I've got only one life to live" /Barby Kelly" Somewhere down the line I'm sure we'll meet again mum... [*] |
|||
03-15-2008, 08:02 PM
|
|||
|
|||
ma ktos moze nie czas na lzy z was na dvd??
pearl harbor uwielbiam ogladac,boski josh ![]() i'm cynical..black..sheep;) |
|||
03-15-2008, 08:11 PM
|
|||
|
|||
thebiggestjohnnyfan Wrote:pearl harbor uwielbiam ogladac,boski josh Chyba boski Ben ![]() ![]() Choć Josh tez niczego sobie ![]() ![]() Dziękuję Iza :* |
|||
03-15-2008, 08:13 PM
|
|||
|
|||
obydwoje sa boscy w tym filmie
![]() ![]() ![]() i'm cynical..black..sheep;) |
|||
03-15-2008, 09:37 PM
|
|||
|
|||
anitah7 Wrote:Choć Josh tez niczego sobie Lalusiowaty jak i Brendon z BH 90210 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
03-16-2008, 03:54 PM
(This post was last modified: 03-16-2008 03:54 PM by _dag_.)
|
|||
|
|||
@sandra porownac nijakiego brendona do boskiego josha to zbrodnia,odwazna jestes..
sposob na tesciowa boskie bylo ,polecam nasmialam sie niezle.. i'm cynical..black..sheep;) |
|||
03-16-2008, 04:35 PM
(This post was last modified: 03-16-2008 04:36 PM by *Iza*.)
|
|||
|
|||
@ Sindi, proszę zobacz Dżosza w innych produkcjach np. w "30 dni i nocy" a może przekonasz się, że to nie jest sugar boy
![]() ![]() A ja obejrzałam nareszcie "Math point" ![]() Lubię takie filmy, w których sama mogę sobie dopowiedzieć zakończenie. Teraz po "Match point" przyszedł czas na "August Rush", słucham właśnie OST, jestem zakochana ![]() Za to nigdzie nie mogę znaleźć filmy "Elvis-zanim został królem" bądź po prostu Elvis. Jest to film z 2005 roku, w USA odniósł ogromny sukces, jednak nigdzie nie jest dostępny ![]() ![]() @Rain =] |
|||
03-16-2008, 04:55 PM
|
|||
|
|||
hm nie slyszlaam o tym filmie na emul probowalas juz znalezc???
a Pasja lubi ktos ten film??dzis an 1 ale czy warto to ogladac,,,, i'm cynical..black..sheep;) |
|||
03-16-2008, 07:44 PM
|
|||
|
|||
thebiggestjohnnyfan Wrote:@sandra porownac nijakiego brendona do boskiego josha to zbrodnia,odwazna jestes.. Wcale nie jestem odważna, bo wcale nie sądzę, żeby to była zbrodnia, ponieważ dla mnie oni obaj są z tego samego gatunku i już ![]() ![]() ![]() @Izabelka: Widziałam go już w kilku różnych produkcjach i tych "jaj" nadal nie dostrzegłam *lol* Sorry, nic na to nie poradzę ![]() ![]() |
|||
03-16-2008, 07:55 PM
|
|||
|
|||
Okej Sindi. Pasuję
![]() ![]() A Hugh Granta jedynie lubię w "Drobnych cwaniaczkach", ale tylko z tej uwagi, że to film Allena ![]() A tutaj na prośbę Kiki zamieszczam link do soundtracku z "August Rush" http://rapidshare.com/files/75387000/August_2007.rar Piękna, wzruszająca muzyka. Acha, niektóre piosenki wykonuje ten pan z mojego secika ![]() ![]() ![]() @Rain =] |
|||
03-16-2008, 08:56 PM
|
|||
|
|||
Izabelka17 Wrote:A tutaj na prośbę Kiki zamieszczam link do soundtracku z "August Rush" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzięki moja mp3 będzie Tobie wdzięczna ![]() ![]() |
|||
03-16-2008, 10:15 PM
|
|||
|
|||
A ja obejrzałam wczoraj Blow z kochanym Johnnym Deppem
http://www.filmweb.pl/Blow,2001,o+filmie,Film,id=4258 Film jest naprawdę bardzo dobry. Jako ciekawostkę mogę podać iż jest on oparty na autentycznych wydarzeniach. A może któraś z was już go widziała? ![]() Pierwszy raz podobał mi się facet we włosach dłuższych niż 3 cm ![]() ![]() ![]() Dziękuję Iza :* |
|||
03-17-2008, 10:38 AM
|
|||
|
|||
bloww ogladalam boksi film,i w sumie smutny..
ma ktos film brzydula o dziewczynce co jje rodzice niby zgineli podczas nauki tanca irlandzkiego,a ja babcia wychowywala cos rok 1999 lub 2000 i'm cynical..black..sheep;) |
|||
03-17-2008, 04:38 PM
|
|||
|
|||
Izabelka17 Wrote:Okej Sindi. Pasuję Dziękuję ![]() ![]() |
|||
03-18-2008, 08:55 AM
|
|||
|
|||
ogladacie filmy dla dzieciakow???ja wczorja zaczelam ogladac ratatuj ,fajne nawet ,milo sie posmiac,ze szczurka w kuchni..
i'm cynical..black..sheep;) |
|||
03-18-2008, 10:28 AM
|
|||
|
|||
thebiggestjohnnyfan Wrote:ogladacie filmy dla dzieciakow???ja wczorja zaczelam ogladac ratatuj ,fajne nawet ,milo sie posmiac,ze szczurka w kuchni.. Ja czasami dla odstresowania ogladam, Shreka widzialam z 70 razy ![]() "Why am I so, so so crazy? I think that I'm just an artist. Being crazy is a lonely road but I've got only one life to live" /Barby Kelly" Somewhere down the line I'm sure we'll meet again mum... [*] |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)