|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
o kim o czym myślisz teraz?? V
|
|
01-21-2010, 06:39 AM
(This post was last modified: 01-21-2010 06:40 AM by Kika.)
|
|||||||
|
|||||||
|
przywracam piątą część tego tematu, zwłaszcza, że i tam przekroczyła swoją ustaloną odgórnie liczbę stron
![]() |
|||||||
|
01-21-2010, 10:38 AM
(This post was last modified: 01-21-2010 10:38 AM by Ayodelle.)
|
|||||||
|
|||||||
|
RE: o kim o czym myślisz teraz?? V
myślę o dzisiejszym dniu
o tym że musze sie ogarnac a mi sie nie chce... i o tym ze nie moge doczekac sie jutra
I don't defend white, and i don't defend black. I defend truth and rights and all of that. Si no tienes nada que ofrecer, ofrece una sonrisa! L'amour est rien puisque rien est tout et tout est l'amour |
|||||||
|
01-21-2010, 01:11 PM
|
|||||||
|
|||||||
|
o jutrze- oby nic się nie wydarzyło
![]() żebym nie złamała dziś nogi ![]() żebym dotarła jutro na dworzec ![]() żeby pociąg się nie wykoleił ![]() żeby żaden narkoman na dworcu mnie nie zaatakował ![]() żebym dotarła do tego kościoła ![]() żeby dotarł ON! ![]() ![]() ![]() no i że do babci dzis trzeba pojechac. Druga wybyła, więc wystarczy zadzwonić
|
|||||||
|
01-21-2010, 01:23 PM
(This post was last modified: 01-21-2010 01:23 PM by Ayodelle.)
|
|||||||
|
|||||||
|
@kaysha będzie dobrze...
mnie niestety drugi raz Padduś omija ![]() mogłam niby jechać ale... ani kaski nie ma, ani czasu w sumie... eh przyjedzie jeszcze i wtedy pojade ![]() a tymczasem pozdrow i uściskaj Patrysia...i powiedz mu, żeby przyjechał na wiosnę raz jeszcze ![]() mysle o tym że już niedługo będę mieć pełną dyskografie boba marleya, dub incorporation, soja i anthonego b ![]() i o tym kiedy babcia przyjedzie bo mieli z dziadkiem być o 13... i jeszcze o tym że nic od rana nie robię tylko ściągam muzę ...eh I don't defend white, and i don't defend black. I defend truth and rights and all of that. Si no tienes nada que ofrecer, ofrece una sonrisa! L'amour est rien puisque rien est tout et tout est l'amour |
|||||||
|
01-22-2010, 12:15 PM
(This post was last modified: 01-22-2010 12:15 PM by *Iza*.)
|
|||||||
|
|||||||
|
Mysle o tym, ze znow siedze w szkole i znow nie ma co robic
![]() Uwielbiam piatki! xD I tak mysle, ze na gorze forum wlaczyla mi sie jakas opcja i nie mam pojecia, co z nia zrobic. Teraz tak jeszcze zauwazylam, ze na szkolnym komputerze prace Kiki wygladaja jeszcze lepiej, maja zywsze kolory! Bosko.
|
|||||||
|
01-22-2010, 12:28 PM
|
|||||||
|
|||||||
|
mam dosc tylek i plecy mnie bola od upadku
nie jad edo kolonii ide bielt oddac debilne zycie i zasrany pech musze zainstalowac fotoszopa zimno mi' tesknie jak cholera\ dlaczego ten rok sie tkaz aczal pechowo?dla mnie i dla niego? ![]() i'm cynical..black..sheep;) |
|||||||
|
01-22-2010, 02:53 PM
|
|||||||
|
|||||||
(01-22-2010 12:15 PM)*Iza* Wrote: Teraz tak jeszcze zauwazylam, ze na szkolnym komputerze prace Kiki wygladaja jeszcze lepiej, maja zywsze kolory! ![]() ![]() u mnie co niektóre to są aż przesadnie kolorowe, ale uznałam, że skoro robię dla Ciebie, to pod Twoje standardy i gusta
![]() |
|||||||
|
01-22-2010, 11:30 PM
|
|||||||
|
|||||||
|
o tym myślę.
![]() If you could hear me, I would say that our finger prints don't fade from the lives we've touched. |
|||||||
|
01-23-2010, 08:59 AM
|
|||||||
|
|||||||
|
pojechalabym na padzika ale za zimno
mroz straszny u mnie tylko -20 na termometrze mam dosc szczurow za sciana spac sie nie da zreszta boje sie ich i mnie przerazaja chyba pojde pod koldre zaraz o nim s e mysle ciocia przyjezdza akurat wtedy jak mialam jechac do kolonii ![]() i'm cynical..black..sheep;) |
|||||||
|
01-23-2010, 01:21 PM
|
|||||||
|
|||||||
|
o spodniach ktore kupilam - są o rozmiar za małe
![]() ale w pasie tylko... hehe mam nadzieje ze sie rozciągna
I don't defend white, and i don't defend black. I defend truth and rights and all of that. Si no tienes nada que ofrecer, ofrece una sonrisa! L'amour est rien puisque rien est tout et tout est l'amour |
|||||||
|
01-23-2010, 01:46 PM
|
|||||||
|
|||||||
|
ze mi zimnooo
ciagle glodna jestem] kosci bola na ten mroz o przystojniaku z mojego ava kusi ten padzik ,ale za zimno ![]() i'm cynical..black..sheep;) |
|||||||
|
01-23-2010, 02:38 PM
|
|||||||
|
|||||||
|
o tym ze nic mi sie nie chce ostatnio a tyle mam do zrobienia
|||||||
|
01-23-2010, 03:08 PM
(This post was last modified: 01-23-2010 03:09 PM by *Iza*.)
|
|||||||
|
|||||||
|
@Kika, zauważyłam, że na niektórych avach Leto ma przesadnie różowe usta
Tylko, że jego oczy wyeksponowałaś świetnie, reszta się nie liczy .Kiedy Padre się obudzi i da mo swojego laptopa żebym mogła się przygotowywać do egzaminów? Mam 3 egzaminy w przyszłym tygodniu, bosko! Pomalowałam sobie paznokcie na żółto xD Szkoda tylko, że na jeden dzień ![]() Ale wreszcie czuję się sobą!
|
|||||||
|
01-23-2010, 08:20 PM
|
|||||||
|
|||||||
|
o tym czym się mam nafaszerować żeby ozdrowieć, bo nic nie działa... Choć po trzech godzinach stania w mrozie na dworzu wczoraj nie powinnam sie dziwić, że sie chrypuje i grypuje troche
o wczoraj mysle, wiadomka ![]() o tym, że jutro Chorzów a mnie tam nie będzie, ale takiego mrozu bym nie zniosła już... Taaa jasne pewnie, że bym zniosła
|
|||||||
|
01-23-2010, 08:49 PM
(This post was last modified: 01-23-2010 08:50 PM by _dag_.)
|
|||||||
|
|||||||
|
znioslabys kaysha spoko
nie ma tych koszmarnych gwiazdek nareszcie ufff sru sa jednak a juz sie cieszylam tylko ze strona mi sie wgrala do konca o przystojniaku z mojego avka kayshatko wejdz na gg co posadzic na farmie? nadal mi zimno i zjadlabym wielka pizze na 2 jnym ciescie i serze ![]() i'm cynical..black..sheep;) |
|||||||
|
01-23-2010, 08:55 PM
|
|||||||
|
|||||||
|
... o tym, że się stęskniłam
witajcie ![]() i o zbliżającej się sesji, staram się o tym nie myśleć, ale nie chce mi wyjść z głowy
![]() Dziękuję Iza :* |
|||||||
|
01-24-2010, 12:46 PM
|
|||||||
|
|||||||
|
mysle ze mi zimno
ze tesknie cholernie glodna jestem narawde zjadlabym konia z kopytami o nim ![]() i'm cynical..black..sheep;) |
|||||||
|
01-24-2010, 01:55 PM
|
|||||||
|
|||||||
|
@Anit, raz na pół roku, ale ważne, że dajesz nam znać, że jesteś cała i zdrowa!
![]() Słucham teraz Nas'a (czy jak to się pisze) i Damiana Marley'a, o kurczę! To jest coś! Buuu, będę musiała zmyć lakier ![]() Zapomnij, że dzisiaj będzie wypłata :/
|
|||||||
|
01-24-2010, 02:20 PM
|
|||||||
|
|||||||
|
wkurw.. mnie dziadek mam juz go dosc
tego domu tez mam dosc zimna tak samo para z geby leci tak mam zimno wyjechac stad jak najdalej i nie wrocic ![]() i'm cynical..black..sheep;) |
|||||||
|
01-24-2010, 03:19 PM
(This post was last modified: 01-24-2010 03:20 PM by Kaysha.)
|
|||||||
|
|||||||
(01-24-2010 02:20 PM)_dag_ Wrote: wyjechac stad jak najdalej i nie wrocic Do tego się przyłączam Czy dr J... przez te dwa lata nie zauważył, że moje nazwisko sie nie zaczyna na K??? tylko na R??? ![]() Do Agi dziś mam iśc, ale tak zimno, że mi się odechciewa.. no ale jej nie wystawię Fajnie, że z Martą sobie pogadałam dziś Przyjaźń juz pewnie nie wróci, ale dobrze, że umiemy znowu ze soba gadac na luzie To cieszy.Najadłam się mrożonych truskaweczek. Dupa, że jestem chora i ledwo zipie, ale co- klin klinem Uzaleznienie wygrało![]() Co z sygnaturką Ayo, że jej nie widać???
|
|||||||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads... | |||||
| Thread: | Author | Replies: | Views: | Last Post | |
| o kim o czym myślisz teraz?? VI | _dag_ | 99 | 695 |
Yesterday 02:51 PM Last Post: Kulka |
|
| o kim/o czym myślisz teraz?? IV | anit | 1,788 | 15,790 |
01-21-2010 06:38 AM Last Post: Kika |
|
| Forum Permissions |
| You cannot post new threads. You cannot post replies. You cannot post attachments. |
| HTML is turned off. MyCode is turned on. Smilies are turned on. [img] is turned on. |